OS Országos Sajtószolgálat

2017. december 16., szombat

Ünnepek előtt magyar emberek komoly információi itt elérhetőek!

Magyarországon hatalmas változás megy végbe 2018. január 01.-től a polgári perrendtartás, közigazgatási perrendtartás eljárásaiban.

Magyar emberek komoly információi (TFKKE) nálunk folyamatosan elérhetőek ügyfélszolgálati ügyfélfogadásainkon!Új szabályok, melyek hatással lesznek a jogvita résztvevőire, a bíróságon 2018-ban új ügyként zajló, vagy induló peres ügyekre.

Minden magyar állampolgár, mint ügyfél egy új eljárási szabályrendszerrel találja szemben magát. Már az ügy befogadás, kereset beadása, per időgazdálkodása sem lesz a megszokott.Ünnepek előtt, ünnepek közben megbízható ügyfélcentrikus ügyfélszolgálattal áll irodánk a magyar emberek jogvitáiban rendelkezésre!

Gyors és hatékony komplex konzultáció (TFKKE), majd lehetőség szerint a bírósági per kiváltása, perek elkerülése. (Felszerelt tárgyalók, több szakterület szakmai képviselői, jelentős számban esetismeret és eset megoldási kommunikációs szaktudás stb.)


Az új ügyek bírósági befogadása változásai kihatnak az ügyfelek perindítás, kereset beadása szándékaira is.

Minél előbb kezdi el valaki a bírósági per elkerülésének lehetőségét mérlegelni, minél hamarabb jut el ügyfélszolgálatunkhoz, annál nagyobb az esély az olcsóbb, gyorsabb megoldásra.


Szakmai célunk a jogvitákban, induló perekben a túlzó peres  jogi csűrés-csavarás helyett, segítse a megoldást a kommunikáció a vitában álló felek között!   Természetesen a komplex konzultációkon a szándékok, megoldások mellett külön szakterületként a jogi kérdésekre ügyvéd szakmai résztvevőktől kaphat választ minden érdeklődő!


Új peres időszámítás indul el a magyar ügyfelek számára a bíróságokon!

Bíróságokon gőzerővel zajlik a képzés, az új információk feldolgozása, gyakorlat kialakítása.Magyar állampolgárként, ügyfélként jó döntés hozni, megfelelő vitarendezést  megoldásként kivitelezni szintén átgondolást igényel.

Sok olyan ügy, vita, élethelyzet van, ahol jobb megbeszélni 2017 év végén szakembereinkkel a perrel, kereset beadásával fenyegető konfliktusokban az ügyfél szándékát, kommunikációs stratégiáját, indulatait és lehetőségeit.

Sem Magyarországnak, sem a családoknak nem könnyebbség az ügyfelek tömeges pereskedése!

Döntsön jól, mérlegeljen és időben forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, akár ünnepek előtt!

Ügyfélközpontú év végi tanács irodánktól:  
Addig mérlegeljen minden magyar ügyfél, amíg saját kezében van a döntés lehetősége!Több, mint egy évtizede profi és megbízható szolgáltatással, ügyfélközpontú szemlélettel áll irodánk a magyar állampolgárok vita/peres eseteiben a magyar emberek rendelkezésére Magyarországon és Európában. (Szakmai partnerségek stb.)

Európában dolgozó magyarok számára korszerű kapcsolattartási formákat biztosítunk, azonban a személyes álláspont megismerése nem elkerülhető a megbízások során.Megbízható szolgáltatással, az ünnepek előtt megerősített segítőkész ügyfélfogadással, ügyfélközpontú tanácsadással állunk vitás, vagy peres ügyében a magyar állampolgárok rendelkezésére! (
Európában élő magyarok, anyaországban élő erdélyi magyarok stb.)    Hívja:06/302-164-102 10h-19h között munkanapokon!      E-mail bejelentkezés: ugyfelek@index.hu