OS Országos Sajtószolgálat

2017. november 25., szombat

Változik a perrendtartás, változik a perekben az ügyfelek helyzete! A per kiváltható!


Mai Magyarországon az emberek, a családok folyamatosan találkoznak a pereskedés, a vita jogszabályi körülményeinek változásaival.

Jog és jogalkotási trend új lehetőségeket, máskor új korlátokat hoz létre a magyar emberek számára vita, bírósági per eseteiben!

Az új Ptk. változásai a viták tartalmaiban hozott létre erős változásokat, míg 2018. január 01-től az új perrendtartás magát a jogkereső emberek részvételét a perekben változtatja meg gyökeresen.

Magyar emberek számára a legösszegezettebb tanács a megismert vita és per esetek valós szakmai tükrében: A pereskedést kerülni kell, a megbízható és megnyugtató egyezség jobban szolgálja a magyar vállalkozások, magyar családok, magyar állampolgárok életét!


Már beadott bírósági peres kereset, folyamatban lévő bírósági tárgyalások ügyeiben is van megfelelő és hasznos megoldás!     

 Ügyfélközpontú tanácsadás irodánkban mindig áttekinti a jó megoldás lehetőségét, a bírósági per lezárása, bírósági per kiváltása megvalósítása érdekében.


Magyarországon a perrendtartás változása, annak hatásai még az ügyfelek számára nem ismertek a konkrét 2018-as évtől kezdve elinduló perekben.

Az osztott perszerkezet, a kevesebb személyes bírósági tárgyalás gyakorlata 5-10 év alatt válik köztudatossá a jogkereső magyar emberek számára. (Bírók képzése, Kúria állásfoglalások, bírósági munkacsoportok stb.)

Bírósági per túlnyomó többségben a jogvitákban elkerülhető, de ha szükséges, akkor a 2017-ben beadott keresetek útja a magyar emberek számára biztonságosabb és beláthatóbb.

Bíróságra beadott kereset nem akadályozza szakmai munkánkat, a bírósági per kiváltása, e-perek kiváltása ilyen helyzetben is biztosított!


Több, mint egy évtizede profi és megbízható szolgáltatással, ügyfélközpontú szemlélettel áll irodánk a magyar állampolgárok vita/peres eseteiben a magyar emberek rendelkezésére Magyarországon és Európában. (Szakmai partnerségek stb.)

Európában dolgozó magyarok számára korszerű kapcsolattartási formákat biztosítunk, azonban a személyes álláspont megismerése nem elkerülhető a megbízások során.


Megbízható szolgáltatással, az ünnepek előtt megerősített segítőkész ügyfélfogadással, ügyfélközpontú tanácsadással állunk vitás, vagy peres ügyében a magyar állampolgárok rendelkezésére! (
Európában élő magyarok, anyaországban élő erdélyi magyarok stb.)