OS Országos Sajtószolgálat

2016. augusztus 9., kedd

Egész évben nyitva tartás a bírósági perek kiváltása, e-perek elkerülése biztosításával a magyar embereknek!

E-per megindítása, az e-pereskedés hatásai még nem ismertek az ügyfelek jogkeresésére.

Számossága új technikai feltételeket és készenlétet vár el ügyvédtől és ügyféltől.Merre visz az új irány az e-pereskedés?

Árulkodó a tény, hogy a választhatóság időszakában töredéke volt az e-per választására gondolók aránya, az adott időszakban indult bírósági papír alapon beadott ügyekhez képest!


Közös tulajdon akár házasság végénél, akár öröklésnél, akár más konstellációban a nagy vitatárgyértékű jogvitákat eredményezi, melyek illeték terhe már a kereset gondolatánál sok jogkereső embert visszatart!


Hétköznapok gyakorlati esetei közé tartoznak a közös tulajdon szerzésének körülményeit vitató helyzetek, ahogy az öröklés és kapcsolódó szerződések súlyos vitái.

Öröklés során a vitában állók számos érzelmi és indulati elemmel keverve képviselik álláspontjukat, ahol a jogszerűség mellett az ADR egyezség biztosíthat méltányos megállapodást a résztvevőknek.
Ezekben az ügyekben a perbe hívottak száma sem kevés, az e-perek itt gyorsan visszafordulhatnak a későbbi bírósági gyakorlat szerint papír alapon zajló, hagyományos pereskedésbe.

Bírósági pereskedés, e-perek elkerülése a vitarendezés profi és piaci alapú eljárásaival elkerülhetőek.


Teljes értékű és megnyugtató egyezséget segítik elő a felek által elfogadott semleges eseti, ADR szakértők szakvéleményei, így súlyos álláspont különbségek rendeződhetnek e-per, vagy bármilyen bírósági per nélkül!

A jogkereső ügyfelek  jogukban áll a lassan haladó bírósági perben szünetelést kérni és a másik féllel áttérni a profi és bíróságtól elkülönülő ADR jogvita rendezésre!
Döntsön jól Ön is jogvitájában!    Keresse irodánkat!

Bírósági illetékek, nagy összegű igazságügyi szakértői díjak , más költségek kiválthatóak, s maga az e-pereskedés is!Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon)      Jelentkezzen be e-mail-ben:   ugyfelek@index.hu