OS Országos Sajtószolgálat

2015. június 7., vasárnap

Biztos információk jó lehetőséget teremtenek a hétköznapi perek előtt, folyó bírósági ügyek közbenA bírósági perek hatást fejtenek ki a gazdasági élet szereplőire, ahogy a családok életét is befolyásolják.

Bírósági tárgyalások nehéz költségeket, kiadásokat, pervesztésnél magas perköltséget jelentenek.Biztos pontot jelentenek a független, pártatlan igazságügyi szolgáltató irodák ügyfélszolgálatai, ahol elkötelezett és felkészült, profi egyezségi szakértők munkájára számíthatnak az odaérkező ügyfelek.


Jogesetek, bírósági perek előtt, illetve két bírósági tárgyalás között van még lehetőség okos döntést hozni, ilyet kezdeményezni!Modern ügyek ezek, de mást jelent a bírósági gyakorlatban kis értékű perek hatékonysága, s megint mást a közvetítői gyakorlatban nagy számban előforduló peres ügyek, mint hétköznapi peres ügyek fogalma.


Utóbbi hétköznapi peres ügyek közé tartoznak a profi igazságügyi közvetítői gyakorlatban, meghatározhatatlan  értékű pertárgyú, illetve magatartásra irányuló peres ügyek.


Különösen kiemelt ügycsoport a hétköznapi perek viszonylatban és közvetítéssel való lezárás szempontjából a következő jogesetek:

– Gyermekkel kapcsolatos láthatás és szülői felügyelet peres szándékai.
– Örökléssel, hagyatéki követeléssel összefüggő peres szándékok.
- Megcsalás, válás, új kapcsolat miatti peres szándékok.
– Kollégális és munkahelyi peres szándékok.
– Pénzintézet és devizahiteles viták, peres szándékok.
– Egészségügyi szolgáltatás közbeni jogsérelmek peres szándékai.
- Lakások használata jogesetei, jogvitái, peres szándékai.


Értelmezésünkben olyan modern jogi ügyek, modern jogesetek ezek, melyek uralják a közbeszédet, tömegével lepik el a bíróságokat.

Jogi lehetőségek, jogi eljárási információk hitelesen, pártatlanul szerezhetőek be irodánkban a tanácsadás keretében, részletesen és függetlenül biztosítva az igazságügyi szolgáltatás lehetőségét a hétköznapi perek lezárására, jó megoldásra és jó döntésre!

Kiegyensúlyozott, pártatlan, emberi hangvételű közvetítői tárgyalásokon, eltűnnek a munkahelyi, rokoni alá, vagy fölé rendelt viszonyok hátrányai. Valódi, szakszerű egyezségekre van ott eljárási lehetőség.

Ne felejtse a piaci igazságügyi szolgáltatás nagy lehetőség az Ön számára, nem kell mindent bizonyítani és a méltányosság is használható érv!

Végeredmény kész, jogvitás  ügyet lezáró egyezség, lezáruló bírósági ügyek!