OS Országos Sajtószolgálat

2015. január 10., szombat

Magyarországon jogvitákban, bírósági perekben biztos pont áll rendelkezésére!Különböző jogi ügyek, vitás helyzetek sok nehézséget jelentenek az arra nem számító emberek, családok számára.


Munkatársainkkal és független, szakmai ügyfélfogadással a bírósági ügyekben, jogvitákban, jogsérelmeknél perek előtt biztos szakmai pontot biztosítunk több, mint egy évtizede.Információk a perek lezárásáról több jogterületen joghallgatóknak!
Előadó: Országbíró Zoltán vezető tárgyalási szakértő, nemzetközi mediátorRövid határidők, bonyolult és jogi tartalmakkal tűzdelt iratok jellemzik a jogvitákat és azokat megelőző időszakot.


Hogyan kerülheti el a további jogvitát? Hogyan zárhatja le bírósági perét gyorsabban? Miként csökkentheti a jogi ügyekkel, vitákkal járó kiadásait?BIZTOS PONT JOGVITÁKBAN, JOGVITÁK ELŐTT PIACI FELTÉTELEKKEL!
Különösen ingatlanokkal összefüggő perekben, orvosi műhiba ügyekben a szakértői munkának igen jelentős a szerepe. 


Mikor érdemes szakértőt felkérni? Honnan érdemes adatokat beszerezni az értékek pontosítása miatt? 


Ezekben a vitarendezéshez, bírósági per kiváltásához szorosan kapcsolódó kérdésekben a biztos szakmai pont, a megfelelő szakmai háttérrel adott ADR lehetőség az Ön életét tehermentesítheti!


Ügyfelek többségének a jó döntéshez, a megfelelő eljárások közötti választáshoz hasznos, a független, piaci alapon történő egyezségi szakértői tanácsadás, az információk pereskedés csökkentése szellemiségével. ÚJ Ptk. hatásai és lehetőségei a peres ügyek megoldására!- Biztos pont az ügyfeleknek!
Jogvitában, peres ügyben az alternatíva pontos ismerete pénztárcát kímél, családi viták hőfokát veheti vissza hatékonyan.


Önnek szüksége van jogvitákban, bírósági perek időközeiben egy biztos szakmai pontra - Ezt biztosítjuk Önöknek!
Nincsenek megjegyzések: