OS Országos Sajtószolgálat

2015. január 25., vasárnap

Bírósági ügyekben, a bírósági ügyfélértesítő rendszer az ügyfelek és szakemberek javát szolgálja!

Az ügyfelek érdeke, a felkészült permegelőző és bírósági pereket kiváltó szakmai irodák, jogvédelem képviselői, ügyvédi irodák szándékai találkoznak az új bírósági ügyfélértesítő rendszer létrejöttében.
A bírósági ügyek ügyfélszolgálata, a perek kiváltása céljából évek óta az ügyfelek biztos pontja, stabil szakmai partnere.


Bíróságok szolgáltató funkciója erősödik meg az ügyfelek számára több fegyelmezettséget, az ügyvédek számára gyorsabb intézkedéseket várhatóan kiváltó bírósági ügyfélértesítő rendszerrel.
Két bírósági tárgyalás közötti releváns jogi eseményekről tájékoztat a rendszer, így pl. az ügyvédek által szerkesztett iratok beérkezéséről, de hasznos lenne a bírósági tárgyalások jegyzőkönyveinek ügyvédhez való kiérkezéséről is.Mi várható a részünkről jogvédelmi szempontból, szakmailag üdvözölt ügyfélértesítő rendszerrel?Bírósági perek felgyorsulása. Ügyfél és megbízottak dinamikusabb együttműködése, sajnálatosan nagyobb fegyelmezettséggel a szakemberek részéről.Bírósági tárgyalások között a bírósági perek kiváltását szolgáló ADR eljárások számának növekedése.

Biztosabb időzítés lehetséges a vitarendezésre két tárgyalás között.
Késlekedő iratok csökkenése, igazságügyi szakértői munka felgyorsulása! 


Megbízóinkkal legfontosabbnak értékeljük, hogy az ügyfelek mindig jól dönthessenek a jogvitában!


Ehhez az információs, releváns jogi események értelmezése, tudomás megszerzése igen fontos lépés!