OS Országos Sajtószolgálat

2014. október 29., szerda

Bírósági per elkerülése, jogi ügyek pontos tájékoztatás, fontos információk szakemberektől!Tudja Ön, hogy nehéz élethelyzetekben milyen jogi lehetőségei vannak?


Ne bízza saját jogi ügyét, vitás problémáját a véletlenre!  Tudta Ön, hogy a bírósági ügyek költségei és az illetékek csökkenthetőek az ADR eljárással?Új Ptk. hatásai - Fontos a tájékoztatás, az információk a személyes ügyfélfogadáson!Fontos és pontos információk jogviták közben, bírósági perek előtt a jogkereső magyar emberek számára.


Az új Ptk. biztosítja a lehetőséget a jogvitába került emberek számára, hogy dönthessenek a bírósági per gyorsabb lezárása, vagy a bírósági per elkerülése mellett.Hasznos információk bírósági eljárás előtt Önnek megtakarítást, az eljárások megrövidülését hozzák.

Pontos és hasznos tájékoztatással az egész országból független és ügyfélbarát gondolkodással fogadjuk nehéz ügyeiben, külföldön dolgozóknak (Ausztriából, Németországból, Londonból stb.) rendkívüli időpontok is biztosítottak.


Ügyfélfogadáskor a részletes tájékoztatás jogi vitájában,  a bonyolult jogi ügye akár könnyebb, jobb ADR eljárásban találhat megfelelő egyezséget, megfelelő peres lezárást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése