OS Országos Sajtószolgálat

2014. augusztus 7., csütörtök

Bírósági ügy, bírósági per elkerülhető részben, vagy teljesen - nyáron is ügyfélfogadás!

2014 nyarán a lakosság, a mikrovállalkozások folyamatosan kerülnek szembe a pereskedő szándékkal és az azt támogató jogszabályi környezettel.


Bíróságon egy bírósági ügy még mindig hosszú idő, komoly mértékű kiadás és a jogszabályok többször zárják le az esetleges jogérvényesítés útját.


Bíróságok átalakulása törekszik az ügyfelek jobb kiszolgálására.


Kevesen tudják még, hogy a bírósági per egy szakszerű ADR vitarendezéssel részben kikerülhető, vagy teljesen elkerülhető!


Egy kialakuló perben, egy induló jogvitában az érzelmek, indulatok és tényszerű ismeretek keverednek számos hiedelemmel, ismerősök félinformációival.


Ezek helyett előrelátó jogi lehetőség az ADR vitarendezés, ahol az egyezség szakértői fogadják az ügyfeleket, a bírósági per kiváltása lehetőségével!

Különösen fontos tudni, hogy a rövidülő bírósági eljárások nem mindig a bizonyítást erősítik, hanem a szabályok teszik lehetővé a bizonyítás kisebb - nagyobb mértékben történő mellőzését.


Ez a hétköznapokban azt jelenti, hogy eljárási szabályok miatt az ügyfél elvesztheti az ügyét, akkor is, ha a valóságban a tények alapján igaza lenne.


Magyarországon minden ügyfélnek, magyar embernek rendelkezésre áll független szakmai ADR ügyfélszolgálatunk több szakma képviseletével!


Legyen ez a megfontolt első lépése egy induló bírósági ügyben, pereskedő szándékkal találkozva!