OS Országos Sajtószolgálat

2013. március 9., szombat

Tanácsok bírósági tárgyaláshoz - Egyezségek és perek lezárása Győrben, Kecskeméten, Budapesten

Most az ügyfél oldalról szemlélődve a rossz, a rosszabb és a jó döntéseket tekintjük át - felkészülés a bírósági perre, közvetlenül felkészülés a bírósági tárgyalásra!


Sajnos a rossz döntések nagy részét a kivárás, a spórolás okozza, a jogvesztő határidők miatt az utolsó pillanatban internetről önállóan, egyedül, szakértő nélkül beadott irományok általában kárt okoznak. Ezért ezek nagyon rossz döntések.

ÜGYVÉDEK-BÍRÓSÁGI TÁRGYALÁSOK-EGYEZSÉGEK

Számos döntés van egy bírósági tárgyalás előtt, ezeket véletlenszerűen válogatva hívjuk fel figyelmet néhányra.

Ha már bíróság idéző végzést küldött azonnal keressünk az ügyünkben jártas szakembert. Jó döntés az egyezségekkel, a békés jogvitarendezéssel foglalkozó szakértői irodák megkeresése.

Ott a bírósági per görgetése nem elsődleges cél, ahogy az ügyfél számára is mindig többet ér egy bírósági per gyors lezárása, mint a drága bírósági tárgyalások sokasága...Nem tűnik jó döntésnek a magát elsősorban ingyenes szolgáltatással reklámozó ügyvéd, mediátor megkeresése, mivel megfelelő szakértői munka időráfordítást igényel és az ügyfeleknek alapos munkára van szükségük saját peres ügyükben!

Nagyon rossz döntésnek számít, ha nem jogi képviselővel akar bárki bírósági tárgyaláson résztvenni!

A perrendtartás az önállóan beadandó (nem szerencsés) irományokhoz két tanú aláírását várja el - ennek hiánya akár az ügy kedvezőtlen kimeneteléhez vezethet el.

Jó döntés a minél szélesebb tanú felkeresés, a bizonyítás több oldalról való előkészítése, ezzel a bíróság munkáját segítjük elő - az ügyvéd nem ismerheti az életünk részleteit!

Magyarországon bírósági tárgyalás után, következő tárgyalás előtt szívesen fogadjuk az egyezségben, rövid perben gondolkodókat: 06-302-164-102 (Időpontegyeztetés és pontosítás!)