OS Országos Sajtószolgálat

2012. december 24., hétfő

Mit tegyek? - Karácsonyi pereskedés, karácsonyi válás!

Karácsony a családok, párok életében talán a legintenzívebben megélt ünnep.

Jóvátenni a munkanapok hibáit egy alkalommal kísérlik meg sokan, ahogy a félével külföldön létet is ajánddékkal próbálják meg bepótolni.

Ez azonban éppen ezért nem megy - karácsonykor kapcsolatok végleg megtörhetnek, holtpontra kerülhetnek!


Anyagi ajándékok, váratlan nagy értékben általában a párkapcsolat konfliktusainak jelei, vagy előjelei tartják a válás mediátori szakértők.

Karácsony után a válások száma megugrik, a válóperes ügyvédre, előtte a válási mediátorokra igen nagy igény és szükség van!

Válással, bírósági perrel kapcsolatosan az ünnepek között felfokozott várakozások vannak - ezeket a válási mediátor egyezsége elégítheti ki leggyorsabban.

Hazafelé a világ tájairól..........karácsonykor!


Karácsony a kritikus pont a házasságokban - különösen amikor a szélesebb családi kör szembesíti a feleket saját állapotukkal.

Hová forduljak válás, adósság, öröklés vitás ügyeiben az ünnepek alatt?


Erre a váratlanul felbukkanó kérdésre ad szakmailag megbízható választ ügyvédek - igazságügyi közvetítők - szakértők elhivatott szakcsoportja!

Megoldatlan vita, perlekedés esetén azonnal keresse fel a szakembereket, szakértőket - a várakozás, a tétlenség nagyon sokba kerülhet!


Karácsony előtti napon, ünnepek között Budapesten a Nyugati térnél folyamatos időpontbejelentkezést és ügyfélfogadást biztosítanak az ország bármely településen élő magyar embernek!

ugyek.perek@index.hu,

Ügyeleti szám ünnepek között is: 06-302-164-102 (10h-18h)


Ha tanácstalan, ha konkrét megoldást keres peres üggyel, vitával, szerződéssel - hívja a fenti számot, írjon e-mailt!