OS Országos Sajtószolgálat

2012. február 26., vasárnap

Magyarországon Ön nincs egyedül - vitás ügyekben, családi jogsérelmekben több, mint ezer igazságügyi mediátor dolgozik idehaza!
Anglia, Németország, Franciaország a konfliktuskezelő egyezségek elismerésének, a szabadpiacon működő mediátorok szakmai elismerésének országai.

A perek lezárásának, a jogviták elmérgesedésének helyszíne a független igazságügyi mediátor iroda hazánkban is összhangban az EK. vonatkozó irányelveivel.Gazdasági élet jogvitái, a partnerkonfliktusok az üzleti életben a per elkerülését tették szükségessé a nyugati üzleti életben.Pereskedni csak végső esetben tartja a szakmai szólás.Németországban a Mediation in Familie und Partnerschaft,Wirtschaftsmediation ismert és elismert szakmai irodákkal áll az ügyfelek rendelkezésére.

Mediation ist vertraulich - Lässt den Konflikt geschützt im betrieblichen/privaten Rahmen - Mediation ist schnell - Mediation ist vertraulichelvei a gyakorlatban érvényesülnek.
A vállalkozások közötti gazdasági, vagy más néven üzleti mediáció alkalmazási területe kifejezetten a vállalkozási szféra.
Válás, vagyonmegosztás a magánéletet igazán próbatétel elé állító konfliktus. Gyakran elvakult indulatok, túlfűtött érzelmek övezik.


Családi vállalkozások, vagyonközösségek belső valóságait a konfliktuskezelő igazságügyi mediáció rendezi megnyugtatóan.

A bírósági perben a bíróságon kívüli megegyezés jogintézménye a sajátos üzleti szempontokat figyelembe véve lényeges előnyökkel bír a peres eljárással szemben.
Irodáikban igazságügyi közvetítők dolgoznak az Ön ügyében a sikeres perlezárás érdekében!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése