OS Országos Sajtószolgálat

2011. december 28., szerda

Non-Stop válási mediáció és gazdasági jogvitarendezés Magyarországon elsőként Budapesten
Válási mediácó - Örökségi mediáció - Non-Stop mediátor iroda Budapesten.Túlhajszolt munkanapok, végletekig feszített időkeret s egy legyintés...legyintés problémáinkra,legyintés életünkre. Metropolisokra jellemző szolgáltatás a non-stop válási és gazdasági mediáció!Budapesten található már non-stop postai szolgáltatás a Tesco áruházakban. Régóta működnek éjjel-nappal fogászatok.


2011 utolsó hetében igazságügyi szolgáltatók indították el Magyarországon egyedülállóként a non-stop permegelőző és peres szakértői szolgáltatás lehetőségét az ügyfelek számára!

Jelszavuk: Ne veszítsen határidőt! Ne maradjon le egy szakszerű egyezségről!


A Magyar Permegelőző – Perhelyettesítő és Peres Szakértői Iroda a közvetítés a peres szakértői szolgáltatás mentén bírósági perek szakértői irodájaként hagyományos konfliktuskezelő közvetítés, jogvitarendezés kapcsolódása útján, önálló módszertannal alakította ki fő tevékenységeit.


(Migráció felerősödésével Európával összhangban a magyarok nemzetközi mediációjában számos ügyben, perben születik egyezség.)

A permentesítés, bírósági perlezárás, a bírósági tárgyalások szüneteltetése mediatori egyezség érdekében ma a bíróságok és ügyfelek közös érdeke a nagymértékű peres ügyszámra figyelemmel.


Minden vitás, peres ügyben az iratok és álláspontok tisztázása lehet a kiinduló pont.


Előzetes bejelentkezés alapján Magyarországon elsőként és egyedüliként non-stop(éjjel-nappal) fogadjuk ügyfeleinket az előzetesen egyeztetett kiválasztott időpontban Magyarországról és külföldről!

Konzultációnk és szakértői vélemények együtt segítik az eljárások sikerét.


Perbeszéd helyett jobb a párbeszéd bírósági tárgyaláson, vagy permegelőző módon.
Ügyfélszám: 00-36-305-992-842.


Kedvezményes díjaink kizárólag napközbeni ügyfélfogadásra érvényesek! (Non-Stop időpontok munkanapokon 1 naptári nappal előre egyeztetett módon foglalhatóak le, előre regisztráltan hétköznapokon 10h-20h)

XIII. Váci út. – Nyugati tér, Újlipótváros 1134 BUDAPEST Telefon : 00-36-305-992-842

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése