OS Országos Sajtószolgálat

2011. december 7., szerda

Árak és tények a magyar válási mediator irodák által kínált lehetőségekről

Európa gyakorolja és élvezi a mediatorok szakmai munkájának előnyét

gazdasági jogvitákban, családi jogvitákban.
Budapest a válás mediator szolgáltatói lehetőségekben ma Európa több nagyvárosához méltó széles választékot kínál.

Válóper mediator, válás mediator iroda olyan fogalmak, amelyek igazodnak az ügyfelek által elvárt piaci igényekhez.

Ezeket a szavakat az internetes keresőkbe (yahoo, google stb.) beírva magyarul, németül, angolul felkészült vállalkozások kínálják közreműködésüket a nehéz párkapcsolati helyzetbe kerülteknek.

Alapvető elvárás a válóper mediatorokkal szemben, hogy mindkét fél által önként felvállalt és betartható egyezséget hozzanak létre, minél rövidebb idő alatt.Piaci körkép 2011-ben, hogy a túl alacsony díjazású alacsony minőségű szolgáltatóktól, a teljeskörű, részletes egyezséget létrehozó profi válás mediator irodákig terjed.A válófeleknek középértéken, mértékadónak tekinthető felmerülő kiadása a br.20.000Ft - 50.000Ft/mediatori óra és az egyezség 1%-os okirakészítési és egyezségi sikerdíja.
Összességében egy a válásmediator által biztosított ingyenes közös kérelem elkészítése az érdemi és megalapozott válás mediator által ellenjegyzett egyezségi okirat alapján 1 - 6 hét időt és összesen cca.300.000 - 400.000Ft-ot vehet igénybe vagyoni viták és 10 MFt körüli vitatárgy esetében.Ez 30-40%-a bírósági perben az I. fokon zajló, szakértőkkel kiegészülő azonos pertárgyban folytatott bírósági per költségeinek!

A választás adott a válás előtt állóknak - hosszú bírósági tárgyalás, vagy válóper mediator felkérése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése