OS Országos Sajtószolgálat

2011. szeptember 23., péntek

Válás, vagyonmegosztás perei és gazdasági perek, gazdasági mediator irodák
Kárhullám megfékezése a magyar bíróságok előtti perekben a magyar bíróság számára nyitott lehetőség még.
Magyarországról beérkező ügyfél megbízások első helyén a bírósági tárgyalás előtti gazdasági mediator megkeresések és a válás, vagyonmegosztás per közbeni szinte bírósági tárgyalóból érkező megkeresések állnak.


Válás menete, válás beadása, vagyonmegosztás menete szükségessé teszi a válás mediator iroda szakmai mukáját!
A devizahitelesek keserves tapasztalatai a bankokkal folytatandó egyezkedés a gazdasági mediator iroda egyik feladata.
Müller János bankszövetségi szakértő 3 év alatt a TV csatornákon elhangzott nyilatkozataiban először fedezhető fel a bankok részéről önkritika.
A Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központ nyilatkozataiban a magyar bíróságok iránti bizalom erősítését szorgalmazza, semmiképpen nem volna jó a bankokkal szembeni bizalomvesztés áthárulása a kevésbé határozott bírósági ítélkezési gyakorlat miatt.
Jelenleg Magyarországon az állampolgárok bíznak a magyar bíróságokban.

Helyesen akkor járnak el, ha egyezséget kötnek legkésőbb a bírósági tárgyalások közben, amikor a peres felek kedélye már csillapodott a keresetbenyújtásához képest!§
Irodáinkban a bírósági per mediáció alapvető szellemiségét elismerve ügyvédek - jogászok - igaszágügyi permediatorok - igazságügyi szakértők - pszichológusok - mentálhigyénés szakemberek vállalnak feladatot az Önök ügyének sikeres megoldásáért!Családjogi peres ügyében, gyermektartásdíj, asszonytartás és különösen válás körüli jogvitákkal hívja bátran ügyfélszámunkat:
06-302-164-102

Ingatlan perekben, gazdasági jogvitákban, orvosi jogsérelmek esetén hívja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése