OS Országos Sajtószolgálat

2010. január 7., csütörtök

MEDIATOR IRODA, vagy bírósági tárgyaló
Élni és élni hagyni de szép volna!

A csekkek, inkasszók, ügyvédek és behajtók leveleinek tömkelegében úgy tűnik hiéna haddá silányultak embertársaink. Méltányosság, megegyezés nem gyakori fogalom.


Ahol rólunk döntenek, ahol tényeket határoznak meg életünkre nézve az igazságszolgáltatás során , az a hely megérdemli az ügyfelek, érdeklődők figyelmét.


Tisztelettel adózom minden hibájával együtt a magyar bírói karnak, mert a társadalmi kiegyensúlyozó szerepük működik és stabil.A politika, mint neurótikus kutyakölyök rángatná a talár szélét jobbra, balra, de a magyar bíróság többé-kevésbé helyén van.


Sok ezer szakemberől beszélünk, akik munkájuk közben hibáznak, hibázhatnak.


De ki nem hibázik?


A bírósági tárgyalások légkörétől óva intek mindenkit.


Van ma Magyarországon jobb , emberibb megoldás!


Bírósági per és igazságügyi mediator iroda perhelyettesítő eljárása két külön lehetséges megoldása a pereknek, jogvitáknak.


A társadalmi szakadékok az egyes csoportok között a "mindenáron győzni,sőt legyőzni akarás" kultúráját erősítik a perbe, vitába kerültek között.


A jelenlegi gazdasági és politikai feszültségektől terhes atmoszféra kevésbé kedvez az egyébként célratörő és hatékony mediatori irodákban zajló eljárás gyorsabb terjedésének.


A nemzetközi cégek közötti jogviták, család válások, vagyonmegosztások egyértelműen a mediator iroda illetékességét és célszerűségét feltételezik. A megoldást ezekben az ügyekben az igazságügyi ediator megízása jelenti.


Az Országos Permegelőző- Perhelyettesítő és Peres Mediator IRODA vezető igazságügyi közvetítői elmondták az osztrák és francia gyakorlathoz hasonlóan a következő ügy sorrend alakítható ki és ezekben nem bíróság, hanem mediator közreműködése célszerű mindenki számára!


- Házassági és élettársi kapcsolatok megszakadása, válások.- Családi és párkapcsolat vagyonmegosztások, előzetes megállapodások .- Vagyonmegosztások vállalkozási elszámolási ügyei, cégüzletrészek adásvétel ügyletei jogvitákban.- Vagyoni károk, épület építés és közös beruházások perei, jogvitái.-Munkahelyi baleseti kárviták, orvosi műhibák, adós-hitelezői jogi viták.A közvetítői eljárás a törvény 2003.évben történt hatályba lépése óta a fővárosban ismertté vált.


Van megoldás csak ismernünk kell.


Bírósági perek közben, de a per előtt egyformán érdemes felkeresni a szakembereket. A perköltségek olyan jelentősek, hogy a perhelyettesítő eljárás igen jelentős perilleték megtakarítást eredményez.


Az Országos Permegelőző és Peres Szakértői Iroda munkatársai (igazságügyi közvetítők,ügyvédek, igazságügyi szakértők, államigazgatási szakemberek stb.) segítenek ne maradjunk magányosak a követeledző és jogsértő társadalomban!


Komkrét peres ügyével, követelésével, jogvitával


a lehető legelőbbi szakaszában forduljon szakemberekhez!Irodánk a 06-302-164-102 ügyfélszámon elérhető időpontegyeztetéshez!Problémák megoldása perhelyettesítő igazságügyi mediatorok - igazságügyi szakértők - ügyvédek segítségével!


E-mail: peregyezseg-orszagos@vipmail.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése