OS Országos Sajtószolgálat

2009. július 8., szerda


Új széljárások hatják át a magyar belpolitikát.


A főbíró megválasztása egy hét alatti új gondolati trendek érényesülésére mutatott rá.


Történik-e végre változás a lakosság irányába?Oszkó Péter pénzügyminiszter hatására remélhetően - számos ponton együttgondolkodásról írt Országbíró Zoltán vezető parlamenti lobbista, részére adott pénzügyminisztériumi válaszban.Egy hete még a következő volt a valóság (a főbíró megválasztásán kívül..)- ahogy a mai napon is igaz minden szó:


"Feleslegesen válhatnak a politika áldozataivá a bedőlt hitelesek , a felmondott kölcsönszerződéssel rendelkező árverezés előtt állók.


A tegnap elfogadott törvényjavaslat a LOÉSZ tavaszi érvei közül figyelmenkívűl hagyta a fogyasztói esélyegyenlőség biztosításának rendezését.(Független és kötelező részletes mediatori tanácsadás a hitelfelvételét megelőzően.)


Miért nem meri a hitelfelvevők valódi és független tájékoztatását biztosítani a pénzügyminisztérium?


Kinek nem áll ez érdekében?


Súlyos politikai kár történt tegnap, a Köztársasági Elnök dr.Sólyom László jelöltjének dr. Baka Andrásnak a leszavazásával.
Hasonlóan súlyos kár érheti a most elfogadott törvény alapján a két tűz közé kerülő árverezés előtt álló vidéki hiteleseket.


A törvénytervezet áttolja a felelősséget és a döntést az önkormányzatokhoz, a megfelelő fedezet és pénzügyi tartalék azonnali képzése nélkül.


A többségében FIDESZ vezette önkormányzatok a forrásokban nem bővelkednek, a törvény tehát olyan lehetőséget ad számukra, amely mögé valódi milliárdok szükségesek a gördülékeny ügyintézésekhez.

Egységes és felülről nyitott pénzügyi keret azonnali létrehozását követeljük minden magyar lakástulajdonos és hitellel bajbajutott hitelfelvevők érdekvédelmi képviseleteként.


Követeljük tehát az Otthonvédők társadalmi szervezetének és minden károsulti társadalmi szervezet támogatásával a végrehajtási moratórium létrejöttét a törvény valódi teljesíthetőségét biztosító fedezet nyilvános elkülönítéséig a kormány intézkedéseiben!Az EP választásokon 83% választói bizalmat szerzett Orbán Viktor vezette FIDESZ és Morvai Krisztinával megmutatkozó JOBBIK szakmai kabinetjének teljes felelősségét várjuk, a most még teljesíthetetlen törvény teljesíthetővé tételéhez!


Követeljük az MSZP kormánytól a károk megelőzését az árverezések felfüggesztését a megfelelő intézkedések (fedezetbiztosítás önkormányzatok részére) megtételéig! - Nyilatkozták a hitellek küszködő lakás és ingatlantulajdonosok képviseletében civilszervezetek.Jogsérelem jogsérelem hátás a pénzintézeti hitelezés területén.


Megrendült vállalkozói (építés-felújítás) teljesítési fegyelem károk, károkozások nagyon nagy számban.


Adósságok és felgyorsított eljárások a pénzkövetelések esetében.


Az eredmény gyorsabb végrehajtásig jutás, tönkremenő családi vagyonok és közösségek, felszámolt vállalkozások.


Ezek a folyamatok jelenségeiben naponta felismerhetőek a mindennapi életben.Komkrét peres ügyével, követelésével, jogvitával

a lehető legelőbbi szakaszában forduljon szakemberekhez!Irodánk a 06-302-164-102 ügyfélszámon elérhető időpontegyeztetéshez!


Problémák megoldása perhelyettesítő igazságügyi mediatorok - igazságügyi szakértők - ügyvédek segítségével!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése