OS Országos Sajtószolgálat

2008. december 29., hétfő

Első lépés a bajban - TANÁCSADÁSA jogviták, bírósági perek kialakulása általában nem várt és rövidebb-hosszabb előzmények vannak előtte.Tanácstalanná válik mindenki, akit váratlanul durva jogsérelem ér.


Fontosnak tarjuk megemlíteni, hogy a jogszabályok nem egyéni élethelyzetekre kerültek megalkotásra, hanem élethelyzetek összeségeire.

Sosem egyezik az egyéni jogsérelem, majd per körülményeivel a jogszabályok minden mondata.


Tanácstalanság ellen a legokosabb a szakemberhez, szakértőhöz fordulni tanácsokért.


Ma a tanácsadás igazságügyi mediatori irodában, ügyvédi irodában könnyen elérhető a vidéki kis városokban, a fővárosban.

Költségek n.10.000Ft -n.50.000Ft között szóródnak a különböző irodák ajánlatai szerint.


Gyakran találhatunk "csalogató ingyenes" hírdetéseket, de sohasem szabad elfelejteni, hogy valódi tanácsadás munkát követel a tanács nyújtójától és annak tissztességes díjazása részben garancia a szakértők figyelmére és gondosságára,amely igen sokat hozhat a tanácskérőnek a későbbi eljárások során.Mire célszerű egy tanácsadáson rákérdezni?


- Van-e jogszerű eljárási lehetőség az adott jogvitában, perben?


- Milyen eljárások közül választhatunk? Milyen költségek merülnek fel?


- Érdemes-e további bizonyítékokat keresni, összegyűjteni?


- Szükségesnek tűnik-e igazságügyi szakértők bevonása?Tanácsadásra lehetőleg az összes irattal, fényképpel, okiratokkal felkészülten menjen minden tanácsot igénylő.


Egy jól sikerült közös gondolkodás a tanácsadáson lehetőséget ad a per, vagy jogvita és annak költségeinek reális felmérésére.
Ahol folyamatosan regisztráljuk,peres ügyével kapcsolatban személyes bejelentkezését a megbízásaikkal kapcsolatos személyes konzultáció igényét: 06-302-164-102 (hétköznap 10h-20h)
E-mailen is bejelentkezhetnek az ugyfelek@index.hu címen, személyes adataik,telefonszámaik megküldésével, rövid ügy leírással..
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése